categorie
*Veel verkocht
ef64817d54c5bb939ad238560bdccbc0.jpg
188d317490741826b94d1083d83ea351.gif
aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
.

Download algemene voorwaarden

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van:

Rodeo-outlet.nl
Achterzeedijk 57 - 51
2992SB Barendrecht.
Telefoon: 06-10933926
E-mail: info@rodeo-outlet.nl
Websites: www.rodeo-outlet.nl
én www.rodeoruitersport.nl


KvKnr: 23045693
betalingen naar: Bankrekeningnr: NL45 RABO 0160221226 t.n.v. Rodeo Ruitersport
o.v.v uw ordernummer.

Art. 1 Algemeen
De algemene voorwaarden zijn alleen van toepassing op alle overeenkomsten tussen de webshop www.rodeo-outlet.nl en de klant. 
Rodeo-outlet heeft ten allen tijden het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen.
Door het plaatsen van uw bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Rodeo-outlet.

Art. 2 Het aanbod
De aangeboden artikelen zijn waarheidsgetrouw afgebeeld en beschreven.
De website www.rodeo-outlet, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld.
Kleuren op een beeldscherm kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur van het artikel.

Art. 3 Prijzen
De bij de artikelen genoemde prijzen, zijn in euro’s inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Rodeo-outlet is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ-, programmeer- of programmafouten in haar website en mailing.
Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.
De prijzen in onze webshop en in onze winkel kunnen afwijken, de aanbiedingsprijzen in de online-outlet gelden als internet aanbieding en zijn niet per definitie de prijzen die we in onze winkel hanteren.

Art. 4 Betaling
Betaling vindt vooraf plaats via de betalingsmethoden die worden aangeboden op onze website
.


Art. 5 Verzendkosten
Heeft u een bestelling voor levering binnen Nederland van €75,00 of meer, dan neemt Rodeo-outlet de verzendkosten voor haar rekening. Bij bestemming Belgie, Luxemburg of Duitsland is dit €125,00. (Andere landen op aanvraag)
. De verzendkosten bestaan uit verzend én verpakkingskosten. 

Art. 6 Levering 
Bestellingen geplaats vóór 15.00uur worden dezelfde dag nog verzonden! (m.u.v. zon- en feestdagen en mits voorradig!)
Rodeo-outlet draagt geen verantwoordelijkheid voor het risico van beschadiging en/of vermissing van goederen tijdens het verzendproces door derden.  
Rodeo-outlet heeft een gerechtelijke leveringstermijn van 30 dagen.
Wanneer de klant de bestelling binnen deze termijn niet heeft ontvangen, kan deze de koop kosteloos ontbinden. 
Rodeo-outlet is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven afleveradres.

Art. 7 Annuleren
Het is mogelijk een bestelling te annuleren, tenzij de bestelling nog niet is verstuurd.
U kunt deze annulering per mail of telefonsch doorgeven, u krijgt daarop een bevestigingsmail van ons retour dat de bestelling is geannuleerd.

Art. 8 Ruilen en retourneren
Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan is er de mogelijkheid om het artikel binnen 14 dagen te ruilen of retourneren.

Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:
A) Na bezorging van uw bestelling heeft u 14 dagen de tijd om de artikelen te ruilen of te retourneren.
Na afloop van deze 14 dagen kan de koop niet meer worden ontbonden en is definitief.
De artikelen die u wilt ruilen/retourneren dienen aan een aantal voorwaarden te voldoen.

B) De artikelen dienen ongedragen en schoon te zijn met origineel aangehecht artikelkaartje én samen met de originele verpakking worden aangeboden.
C) De artikelen dienen degelijk verpakt teruggestuurd te worden.
D) U heeft de (kopie)faktuur bijgesloten met daarop reden van retourneren en duidelijk leesbaar naam/adres/fact.nummer/artikel waarvoor u wilt ruilen/of vermeld dat u het aankoopbedrag terug wilt ontvangen met daarbij uw bankrek.nr.
E) U heeft niet zelf geprobeerd, een gebrek te herstellen.

Let op! Medicijnen/voedingssupplementen, artikelen die gebruikt, vuil of beschadigd zijn of artikelen die speciaal voor u zijn besteld kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
N.B artikelen met een korting vanaf 25% (originele/adviesverkoopprijs) kunt u ruilen voor een ander artikel of een tegoedbon van dezelfde waarde mits u zich aan onze ruil/retour voorwaarden houd. 

F) Voorafgaand aan een retourzending dient u dit binnen 7 werkdagen na in ontvangstname schriftelijk/per e-mail/contactformulier aan ons te melden.
Geef hierbij door: naam/factuurnummer/betreffende artikelnummer/reden van ruilen/retourneren/vermeld bij ruilen art.nr/kleur/maat ruilartikel.
Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet in ontvangst genomen, ongeacht de reden van het retoursturen.
Bij retourneren, zal het door u betaalde goederenbedrag binnen 14 dagen aan u overgemaakt worden, en zo mogelijk eerder. Verzendkosten worden niet vergoed.

Voor ruilen/retourneren kunt u uiteraard gratis bij ons in de winkel terecht, u dient wel artikel 8A tm 8F na te leven!! brengt u in dit geval altijd pakbon/(kopie)faktuur mee. 

Artikel 9 Klachtenregeling 
Rodeo-outlet raadt u aan de geleverde artikelen onmiddellijk na ontvangst te controleren en de daarbij gebleken gebreken binnen 7 werkdagen na factuurdatum per e-mail of contactformulier te melden aan ons.

Klachten kunnen alleen schriftelijk gemeld worden bij:
-info@rodeo-outlet.nl
-via het contact formulier op onze site,
-per post naar:
Rodeo-Outlet klantenservice:
Achterzeedijk 57 -51
2992SB Barendrecht 

Onder vermelding van: naam, volledig afleveradres, factuurnummer en aard van de klacht.
Uw klacht wordt zo mogelijk binnen 30 dagen afgehandeld.

Art. 10 Garantie, aansprakelijkheid en Schade.
Rodeo-outlet garandeert dat de te leveren goederen voldoen aan de gebruikelijke eisen. 
Indien blijkt dat de afgeleverde artikelen verkeerd of beschadigd zijn, of dat uw bestelling niet compleet is, dan dient u dit binnen 7 werkdagen na factuurdatum te mailen naar: info@rodeo-outlet.nl

In geval van overmacht is Rodeo-outlet niet gehouden tot vergoeding van de daardoor bij de klant ontstane schade.
Pakketten door Rodeo-outlet verzonden, worden verzonden als (indien mogelijk) brievenbuspost of basispakket dit houdt in dat er geen verzekering op de verzending van toepassing is, van welke aard dan ook. De verantwoordelijkheid over een zending wordt door Rodeo-outlet verloren op het moment dat een pakket aangeboden wordt bij onze vervoerder. Indien u wilt dat uw pakket verzekerd verzonden wordt kan dit uiteraard, U dient in het vak 'opmerkingen' aan het einde van uw bestelling aan te geven dat u gebruik wilt maken van verzekerd verzenden, bijkomende kosten worden nog in rekening gebracht. Indien u hier niet voor heeft gekozen kunt u Rodeo-outlet in geen enkel geval aansprakelijk stellen voor geleden schade of zoekgeraakte poststukken tijdens het verzendproces.

Schade bij het openen: Wij raden u ten zeerste aan uw bestelling nooit over de volle lengte te openen met een scherp voorwerp, u neemt hiermee het risico de goederen die zich in het pakket bevinden te beschadigen, de hierdoor ontstane schade wordt helaas niet door ons vergoed.

Art. 11 spaarkaart
De Rodeo Spaarkaart is alleen geldig in onze fysieke winkel "Rodeo Ruitersport & Dierenspeciaalzaak" in Zuid-Beijerland, als u goederen besteld in onze webshop heeft u achteraf geen recht meer op stempels op uw spaarkaart, volle spaarkaarten kunnen niet online worden ingewisseld.

Art. 12 Privacy
Uw persoonsgegevens worden  opgenomen in het klantenbestand van Rodeo-outlet en worden uitsluitend gebruikt voor het uitvoeren van de overeenkomst en het voeren van een verantwoord klantenbeheer.

Daarnaast kan uw e-mailadres worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van bepaalde producten en diensten van ons die voor u aantrekkelijk kunnen zijn, tenzij u daarvoor geen toestemming hebt gegeven. Mocht u op een later tijdstip deze nieuwsbrief toch niet meer willen ontvangen dan kunt u dit aangeven en word uw e-mailadres direct uit ons mailadressen-bestand verwijderd.

Uiteraard worden al uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandeld en worden de wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy strikt door ons in acht genomen. 

Rodeo-outlet verstrekt nooit gegevens aan derden waardoor uw privacy in het geding zou kunnen komen.


© Rodeo-outlet 2011 | typefouten en prijswijzigingen voorbehouden | prijzen zijn inclusief 21% BTW | Meer